TianDe Gala 2024:

You are the star

19.10.2024 година

Хотел Термал, Карлови Вари, Чешка

Карлови Вари

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ СОСТАНОК.
“IN KARLOVY VARY”

е уникатен настан кој ги обединува најистакнатите лидери и вљубеници на TianDe од целиот свет.
Купете билет

Средбата во Карлови Вари е синоним за луксуз, инспирација и незаборавни искуства.

Хотел Термал Карлови Вари е место за средба на светски познатите ѕвезди.

Хотел Термал

традиционално учествува во организацијата на Меѓународниот филмски фестивал во Карлови Вари - најголемиот меѓународен културен настан во Централна и Источна Европа.

Холивудските ѕвезди како Леонардо ди Каприо, Џуд Ло, Хелен Мирен, Ума Турман и Џон Малкович прошетаа на црвениот тепих на хотелот.

Зошто треба да учествувате?

Карлови Вари е бисер на чешките одморалишта: природни богатства во форма на термални води, уникатна архитектура, атмосфера на мир и спокојство ве очекуваат во еден од најубавите градови во Централна Европа.

Хотел Термал и неговата луксузна атмосфера: Местото каде секоја година се одржува најголемиот меѓународен филмски фестивал.

За секого: Со капацитет од 1.000 луѓе, има место за сите кои сакаат да уживаат во незаборавен настан исполнет со култура, инспирација и нови познанства.

Холивудски стил: Уживајте во атмосфера полна со луксуз и софистицираност. Дозволете си да бидете потопени во светот на филмските ѕвезди.

Организација на највисоко ниво и богата програма: ве очекуваат незаборавни моменти исполнети со инспирација и забава.

Средби со успешни лидери: Научете ги тајните на успехот од најистакнатите личности и запознајте странски партнери.

Специјална промоција: Добијте бесплатен билет и парична награда за да ви помогне да ги покриете трошоците за живот.

Колку чини билетот за Тианде Гала 2024?

  • До 1 април 2024 година: 100 евра
  • До 1 јуни 2024 година: 150 евра
  • Од 2 јуни 2024 година: 180 евра

Сакате да добиете бесплатен билет и други бонуси?
Пополнете ги условите на новата промоција.

Кој може да учествува во промоцијата? Сите партнери на ТианДе.
Акцијата важи од 01.02.2024 до 31.08.2024 година.

*купениот билет не може да се замени или врати

Услови за промоција за новодојдените регистрирани по 1 октомври 2023 година.

NNSO (нов акумулиран структурен волумен) од 1 февруари до 31 август 2024 година. Парична награда
1.500 поени Гала вечерен билет
2.500 поени Влезница за Гала вечер + 60 евра
3.500 поени Влезница за Гала вечер + 120 евра
4.500 поени Влезница за Гала вечер + 180 евра

Можете да го гледате NNSO во сино LC. Секој месец мора да ги исполнувате следните 2 услови:

1) LO ≥ 50 V
2) KERS = 1

Услови за промоција за други партнери:

NNSO (нов акумулиран структурен волумен) од 1 февруари до 31 август 2024 година. Парична награда
3.000 поени Гала вечерен билет
4.000 поени Влезница за Гала вечер + 60 евра
5.000 поени Влезница за Гала вечер + 120 евра
6.000 поени Влезница за Гала вечер + 180 евра

NNSO во однос на MSR (просечен SD) се пресметува за периодот од септември до декември 2023 година.

Можете да го гледате NNSO во сино LC. Секој месец мора да ги исполнувате следните 2 услови:

1) LO ≥ 150 V
2) KERS = 1

Како да се пресметаат MTR и NNSO?

MCO = (CO, b септември + CO, b октомври + CO, b ноември + CO, b декември) поделено со 4.

Како да се пресмета новиот ДДВ за почетник?

СБ февруари + СБ март + СБ април + СБ мај + СБ јуни + СБ јули + СБ августавгуст = ННСО

Како да се пресмета данокот на даночниот обврзник за други партнери:

  • SO февруари – MSO = NNSO за февруари
  • SO март – SSO = NNSO за март
  • SO април - SSO = NNSO за април
  • SO мај - SSO = NNSO за мај
  • SO јуни - SSO = NNSO за јуни
  • SO јули – SSO = NNSO за јули
  • SO август - SSO = NNSO за август

Утврдете го вкупниот износ на неоданочливиот данок на доход со додавање на неоданочливиот данок на доход за сите наведени месеци.

Внимание! една награда за еден том. Износот на добивката на учесникот во промоцијата на вашата структура ќе биде одбиен од вашиот данок на даночен обврзник. Само учесниците на Тианде Гала 2024 добиваат парични награди.

Придружете ни се и станете дел од легендарниот настан!

Резервирајте го вашето место денес и подгответе се за незаборавно патување во срцето на Карлови Вари. Искусете уникатна атмосфера на култура, инспирација и забава на TianDe Gala 2024: You are the star.
Купете билет